« Terug

Green Award verwelkomt MRD Marinesupport als Incentive Provider

Photo - MRD Marinesupport and Green Award.jpeg19 jun

MRD Marinesupport, met meer dan 25 jaar ervaring in bestrijding en preventie van incidenten, wordt als nieuwe incentive provider verwelkomd door Green Award vanwege hun besluit om een korting van 10-15% op hun producten en service te verlenen.

De incentive heeft betrekking op een breed scala van hun producten en services en omvat, gereedschappen voor gebruik bij olie morsing/verontreiniging, (opfris) training van bemanning omtrent gebruik van gereedschappen bij olie morsing en gebruik van ademhalingsapparatuur, controleren van gereedschap sets aan boord, controle op conformiteit met SOPEP/IMO/OPA90 eisen, bestrijdings methoden bij olie morsing en advies met betrekking tot bestrijdings handelingen
bij incidenten (b.v. incident management)

Voorkomen is beter dan genezen! Een spill kit op maat is een kleine investering die vaak wordt vergeten, terwijl daarmee de vervolgschade van een spill enorm beperkt kan worden.

Snel en adequaat optreden bij een spill is van groot belang. MRD Marinesupport levert daarom spill kits op maat en trainen uw bemanning. Zo bent u goed voorbereid als u onverhoopt bij een incident betrokken raakt.

Over Stichting Green Award
Green Award is in 1994 in de zeevaart ingevoerd om de kwaliteit en veiligheid van de zeeschepen te bevorderen. Sinds 2011 bestaat er ook het Green Award certificaat voor de binnenvaart. Over de hele wereld worden schepen en rederijen door Green Award gecertificeerd op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Olietankers, chemische tankers, LNG- en LPG-tankers, bulkcarriers, containerschepen en binnenvaartschepen kunnen in aanmerking voor het Green Award certificaat komen.

De certificering is op vrijwillige basis en levert verschillende voordelen op zoals verbetering van imago en kortingen op onder meer havengelden. Green Award kent zijn eigen programma van eisen die verder gaan dan de wettelijk verplichte eisen. Alleen de schepen die aan de eisen van Green Award kunnen voldoen komen in
aanmerking voor het Green Award certificaat.

Het certificatieschema telt meer dan 130 incentive providers in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Australie, Australazië en Azië. Green Award motiveert scheepseigenaars en managers te investeren in de verbetering aan boord en staat bekend als een betrouwbaar keurmerk voor hoge standaarden van een schip op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Green Award is een MVO-instrument en helpt de havens en ship managers om risico’s te reduceren.

www.greenaward.org

« Terug

Scroll naar boven