Oliebooms

Wilt u een oliemorsing op het water zo snel mogelijk kunnen aanpakken? Met onze absorberende oliebooms kunt u gemorste olie absorberen. We leveren kwalitatief hoogwaardige oliebooms in ieder gewenst formaat.

Eigenschappen olieboom

Een olieboom absorbeert bij een oliemorsing de olie en niet het water. Zo kunt u de gemorste olie en andere koolwaterstoffen effectief opruimen. Onze oliebooms hebben een groot absorptievermogen en zorgen voor een snelle indamming. Ze drijven op het water. Zodra ze verzadigd zijn, blijven ze boven het wateroppervlakte uitsteken. Ze zijn voorzien van metalen haken en ringen, zodat u ze gemakkelijk kunt koppelen aan uw schip. Naast olie absorberen onze oliebooms andere gemorste producten in het oppervlaktewater. U kunt ze goed inzetten bij een morsing van gevaarlijke stoffen.

Advies oliebooms

Wilt u meer weten over oliebooms? Neem dan vooral contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs om uw situatie te beoordelen. Ook kunnen we u een training geven over het gebruik van de olieboom, zodat u en uw bemanning goed is voorbereid. Dit kan eventueel een praktijktraining zijn.

Oliekerend scherm en oliebooms

Op ruim vaarwater raden wij aan om de oliebooms te gebruiken in combinatie met oliekerende schermen. De oliekerende schermen keren de olie. Deze kan dus niet meer verspreiden. Vervolgens absorbeert de olieboom de olie. Zo kunt u adequaat handelen tijdens een incident.

Incident oliemorsing

Wilt u een verontreiniging op het oppervlaktewater zo snel mogelijk aanpakken? We zijn 24/7 bereikbaar voor incidenten. Naast incidentenbestrijding kunnen we indien u dat wenst de reinigingswerkzaamheden uitvoeren.

portret-overmrdmarinesupport-home-mrdmarinesupport.png

"We leveren kwalitatief hoogwaardige oliebooms in ieder gewenst formaat."

Mark

Contact

Scroll naar boven