Over MRD marinesupport

MRD marinesupport is gespecialiseerd in maritieme dienstverlening, incidentenbestrijding en preventie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat alle water gerelateerde incidenten snel en adequaat op te lossen. Speelt er een probleem op uw schip of in uw terminal? Bel ons voor advies en ondersteuning. We staan 24/7 voor u klaar en zijn altijd bereikbaar.

MRD marinesupport werd in 2018 door Mark van der Meer opgericht. Hij nam jarenlange ervaring mee als calamiteitenbestrijder bij een maritiem dienstverlener. Na ruim drie jaar bestaat het equipment van MRD uit zes verschillende vaartuigen, een werkbus en incidententrailer. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van veegarmen. Die spelen een steeds belangrijkere rol in de bestrijding van milieuvervuiling. Olielekkages, plastic soep en overige milieuverontreiniging zijn helaas geen incidenten, maar een continu probleem. Samen met u zorgen de veegarmen van MRD marinesupport voor een oplossing. 

Maritieme dienstverlening

Onze Maritieme dienstverlening omvat niet-havengebonden diensten waarvoor specifieke kennis van de maritieme sector nodig is. Het betreft voornamelijk dienstverlening ten behoeve van het gebruik van schepen, maar ook incidentenbestrijding en preventie. U kunt MRD marinesupport inschakelen voor olie- en calamiteitenbestrijding, maaien, reparaties en het bergen van wrakken. Wij voeren onder meer sonderingen uit, nemen bodemmonsters af, inventariseren drijfvuil en verlenen hulp en ondersteuning.

Trainingen

Op een schip of in een terminal zijn er altijd chemicaliën, olie en andere gevaarlijke stoffen aanwezig. Ter bescherming van uw medewerkers en het milieu, is het beter om incidenten te voorkomen. Vinden ze toch plaats? Dan is het van belang dat uw medewerkers weten welke acties ze moeten ondernemen om een incident veilig en snel op te lossen. Daarom geven wij trainingen in zowel preventie van vervuiling als incidentenbestrijding.

Spill response artikelen

Naast het geven van trainingen en support, leveren we een breed assortiment aan spill response artikelen van de allerhoogste kwaliteit: veegarmen, spill kits en reinigingsartikelen. Verder leveren we hoogteschaalborden die zijn gefabriceerd uit gerecycled materiaal. Vanwege het feit dat wij innovatie erg belangrijk vinden, houden wij ons voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en het optimaliseren van bestaande producten.

Wilt u meer weten over MRD marinesupport of wilt u gebruikmaken van onze expertise? Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Our experience is yours!

Scroll naar boven