Over MRD marinesupport

MRD marinesupport is gespecialiseerd in incidentenbestrijding en preventie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat alle water gerelateerde incidenten snel en adequaat op te lossen. Speelt er een probleem op uw schip of in uw terminal? Bel ons voor advies en ondersteuning. We staan 24/7 voor u klaar en zijn altijd bereikbaar.

Trainingen

Op een schip of in een terminal zijn er altijd chemicaliën, olie en andere gevaarlijke stoffen aanwezig. Ter bescherming van uw medewerkers en het milieu, is het beter om incidenten te voorkomen. Vinden ze toch plaats? Dan is het van belang dat uw medewerkers weten welke acties ze moeten ondernemen om een incident veilig en snel op te lossen. Daarom geven wij trainingen in zowel preventie van vervuiling als incidentenbestrijding.

Spill response artikelen

Naast het geven van trainingen en support, leveren we een breed assortiment aan spill response artikelen van de allerhoogste kwaliteit: veegarmen, spill kits en reinigingsartikelen. Verder leveren we hoogteschaalborden die zijn gefabriceerd uit gerecycled materiaal. Vanwege het feit dat wij innovatie erg belangrijk vinden, houden wij ons voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en het optimaliseren van bestaande producten.

Wilt u meer weten over MRD marinesupport of wilt u gebruikmaken van onze expertise? Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.  Our experiencie is yours!

Scroll naar boven