Reinigingsmiddelen

Vindt er een incident plaats met olie, chemicaliën of andere vervuilende stoffen? Dan is het van belang kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen binnen handbereik te hebben. Wij leveren talloze biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen waarmee u uw werkplaats of vaartuig grondig kunt reinigen, zodat het weer een veilige werkomgeving wordt. De belangrijkste reinigingsmiddelen die we leveren zijn:

  • MRD Oil Spill Concentraat
  • MRD Scheepsshampoo
  • MRD Power Wipes
  • MRD Heavy Remover

MRD Oil Spill Concentraat

Met dit reinigingsmiddel kunt u olie en andere vervuilende middelen verwijderen van het scheepsdek, uw garage en andere (werk)ruimtes. Het concentraat zit in een klein flesje. De inhoud ervan kunt u verdunnen met water.

MRD Scheepsshampoo

Deze biologisch afbreekbare scheepsshampoo bevat wax. Deze wax zorgt ervoor dat uw schip gaat glanzen als u het ontdoet van vuil. U haalt er dus vuil mee weg en uw schip gaat er tegelijkertijd mooier uitzien.

MRD Power Wipes

Met deze schoonmaakdoeken kunt u het heftigste vuil verwijderen: oliespetters, asfaltspetters, enzovoort. Ook zijn de power wipes geschikt om uw handen te reinigen van vuil. Kwaliteit? Zoals u van ons gewend bent.

MRD Heavy Remover

Als u deze spuitbus gebruikt is het vervuilde object binnen korte tijd helemaal schoon. Al het vuil druipt eraf. Wat uniek is aan deze spuitbus is dat hij geen aceton bevat, wat doorgaans bij een dergelijk product wel het geval is. Het is dus een veel veiliger product voor op uw werkvloer en u bereikt ook nog het beste resultaat.

Contact

Wilt u meer weten over onze reinigingsmiddelen? Of zoekt u een ander reinigingsmiddel? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen alle soorten reinigingsmiddelen leveren.

neem contact met ons op ››
Scroll naar boven