Spill kits

Voor de veiligheid van uw medewerkers en het milieu, is het verstandig een spill kit aan te schaffen. Wij leveren “tailor made” spill kits. Deze kits voldoen aan de eisen die zijn gesteld in de IMO, OPA90 en de SOPEP regelingen. Wij leveren spill kits in diverse maten, zodat we toepassingen hebben voor schepen, maar ook voor kranen, shovels en heftrucks.  

Spill kits op maat

Wij vervaardigen spill kits op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en inzicht in gevaren kunnen wij precies inschatten wat u nodig heeft. Zo heeft u direct alle benodigdheden bij de hand tijdens een incident en kunt u verdere verspreiding van chemische stoffen, olie en andere vervuilende stoffen voorkomen.

Trainingen spill kits

Het is belangrijk om uw medewerkers te trainen in het gebruik van spill kits. Hierdoor kunnen ze snel en adequaat ingrijpen tijdens een incident. Wij organiseren trainingen op maat: van theorie cursussen tot aan grote oliebestrijdingsoefeningen. Indien u dat wenst kunnen we ook een toets afnemen. Het doel van onze trainingen is dat de veiligheid voor mens en milieu op uw werkvloer toeneemt.

Zorgplicht spill kit

Wij bieden ook , middels een contract, een zorgplicht voor een optimale inzetbaarheid van uw spill kit aan boord van vaartuigen of werkplekken. Dit houdt in dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor een navulling.

Naast spill kits leveren we andere middelen waarmee u verspreiding van vervuilende stoffen kunt tegengaan of voorkomen:

Contact

Bent u nog niet optimaal voorbereid op een incident? Neem dan vooral contact met ons op. We ondersteunen u graag.

neem contact met ons op ››
Scroll naar boven