Veegarmen

Bent u op zoek naar een veegarm voor uw schip? MRD marinesupport heeft de MRD-515 ontwikkeld. Deze veegarm is de ultieme uitrusting om olie en andere vervuilende producten op het wateroppervlakte effectief  te ruimen. Hij is sterker en lichter dan doorgaans gebruikelijk is. Hierdoor heeft hij een langere levensduur. Ook heeft hij een aantal slimme toepassingen, waardoor hij eenvoudig en nog effectiever is in het gebruik.

download flyer (EN) ››

Offshore en inshore

De MRD-515 is ideaal voor de kustwacht, andere overheidsinstanties en incidentbestrijders die zich op het water bevinden. Hij kan op eenvoudige en snelle wijze gemonteerd worden en u kunt hem zowel offshore als inshore gebruiken.

Plastic Soup Problematiek

Onze veegarm is niet alleen geschikt om olie en andere chemicaliën te ruimen, hij kan ook worden ingezet voor de plastic soup problematiek. U kunt er diverse plastics mee uit het water halen en op die manier bijdragen aan een schoner milieu. In samenwerking met overheden en andere partijen werken we nu eveneens aan een oplossing die microplastics kan ruimen.

veegarm-mrd-marinesupport.jpg

Veegarm op maat

De MRD-515 is leverbaar in diverse uitvoeringen en materialen. We gaan graag met u in gesprek om al uw wensen op een rijtje te zetten. Zo kunnen we een veegarm voor u op maat vervaardigen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de MRD-515? Neem dan vooral contact op voor meer informatie. Wij informeren u graag meer over deze geavanceerde veegarm.

neem contact met ons op ››
Scroll naar boven