Hoogteschaal borden

MRD marinesupport levert kunststof (voor)hoogteschaal borden waarop de hoogte van een brug staat aangegeven. Deze (voor)hoogteschaal hebben een aantal speciale eigenschappen die ten goede komen aan de kwaliteit en duurzaamheid. Wij kunnen u geheel ontzorgen door ze zelf te leveren en op maat te vervaardigen.

Duurzaam materiaal

Onze kunststof (voor)hoogteschaal borden zijn vervaardigd van gerecycled materiaal. Dit duurzame materiaal bestaat uit plastic tasjes die uit het water zijn gehaald. We proberen zo een bijdrage te leveren aan de circulaire economie en de plastic soup problematiek terug te dringen. Het materiaal is bovendien zeer glad waardoor de kans op aangroei van algen en andere organismen zeer gering is. Hierdoor hoeft u de borden slechts 1 of 2 keer per jaar te laten reinigen, terwijl de gangbare stalen borden zo’n 4 keer per jaar gereinigd moeten worden.

We zetten de voordelen van onze kunststof (voor)hoogteschaal borden op een rijtje:

  • 100 procent recyclebaar
  • Minder aangroei van organismen
  • Onderhoudsvrij
  • Slijtvast

Hoogteschaal borden op maat

Het inmeten van het bord kunnen wij voor u verzorgen. Vervolgens maken we het kunststof(voor)hoogteschaal bord op maat volgens de richtlijnen van de maritieme infrastructuur. Als het hoogteschaal bord is vervaardigd, kunnen we deze zelf plaatsen op de juiste wijze. Zo kunnen we u compleet ontzorgen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een kunststof (voor)hoogteschaal bord op maat? Neem dan vooral contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Zo kunnen we samen met u de waterwegen weer een stukje veiliger maken.

neem contact met ons op ››
Scroll naar boven